Nooit meer dik

Krijg grip op je gewicht met de Lifestyle Change van Olav Pranger!

Olav Pranger deelt in zijn boek Nooit meer dik zijn visie op afvallen. Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven? Vaak lukt het eerste wel, maar gaat dat tweede – op gewicht blijven – een stuk moeilijker. Hij gelooft dat de oorsprong ligt in een ongezonde relatie met voeding. Pas wanneer iemand bereid is zijn of haar mindset definitief te veranderen, dan is het mogelijk om op een gezond gewicht te blijven.
Aan de hand van feiten, inzichten en persoonlijke ervaringen, probeert Olav de handvatten te geven waarmee men de strijd met de kilo’s definitief kan winnen. Of in elk geval een nieuw bewustzijn kan creëren. Daarnaast staat het boek boordevol goede tips, oefeningen en gezonde recepten.

Olav geeft ook gratis lezingen en trainingen over zijn visie op afvallen om mensen te inspireren en motiveren beter voor zichzelf te zorgen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Neemt u dan contact op met management@get-healthy.nl.

Olav Pranger (1991) leed zelf jarenlang aan een eet-en gameverslaving. Op een dag besloot hij radicaal het roer om te gooien. Geïnspireerd door Chris Powell (beroemde Amerikaanse personal trainer en TV-persoonlijkheid) wist hij zijn mindset om te buigen. Olav Pranger heeft zich daarna verdiept in de gezondheidsleer en personal training en is nu eigenaar van twee succesvolle gezondheidscentra en de website www.nooit-meer-dik.nlNooit meer dik is zijn debuut als auteur. Op 8 januari j.l. presenteerde hij zijn boek bij uitgeverij Gopher aan een grote groep belangstellenden.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Nooit meer dik | Olav Pranger | ISBN: 9789493172234 | 214 pagina’s | € 19,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *