Nieuw van Bazqet: Rice Chips

Tussendoortje anno nu #lekkerverstandig

Wat krijg je als je zilvervliesrijst poft in een beetje olijfolie? De flinterdunne en krakend lekkere Rice Chips van Bazqet! Dit jonge en kleurrijke merk is constant op zoek naar een beter alternatief voor tussendoor en vult de schappen met producten die lekker, gezonder en minder calorierijk zijn dan hun oude bekende tegenhangers. De gloednieuwe rijstchips zijn zo’n typische Bazqet-snack: vol smaak, vol vezels en 50% minder vet dan aardappelchips. Een fijne side-kick voor op de bank, op kantoor, onderweg of als gezond hapje mee naar school. Met Bazqet is verstandig gewoon hartstikke lekker.

Zilvervliesrijst + olijfolie = Rice Chips
Bazqet Rice Chips zijn chips gemaakt van zilvervliesrijst. Lekker, vol vezels en ook nog eens glutenvrij. Doordat de rijst wordt gepoft in een klein beetje olijfolie zijn Rice Chips veel minder vet dan ‘gewone’ chips. Ze zijn verkrijgbaar in family pack van 60 gram en als portion pack van 24 gram en liggen nu in het schap in de smaken Paprika, Barbeque, Peper en Ketchup. Dat is #lekkerverstandig voor thuis, op het werk, onderweg en op school. Alle Rice Chips zijn vegetarisch en alle smaken behalve Ketchup zelfs vegan. De producten van Bazqet worden op zo’n 1500 locaties verkocht, waaronder 700 scholen in heel Nederland.

Een gezondere toekomst begint bij je snack
Gezonder leven begint bij het veranderen van ingesleten, ongezonde eetpatronen en gewoontes. Trek? Dan pakken we traditiegetrouw een tussendoortje – en daar zit vaak veel vet of suiker in. Het aanbod van even lekkere, maar stukken verstandigere snacks doorbreekt dat patroon. Trek? Pak een Bazqet tussendoortje, want deze past ook binnen de richtlijn voor de Gezonde Schoolkantine. Zo wordt het met Bazqet een stuk leuker om een verantwoorde keuze te maken. Ook voor jongeren. Ook bij een heftige snack craving.

Over Bazqet
Bazqet biedt zorgvuldig geselecteerde, verstandige tussendoortjes-alternatieven. Producten voor iedereen die op een bewustere manier van een bite wil genieten. Met de nadruk op genieten, want Bazqet-snacks zijn vooral erg lekker. En dat ook nog in een vrolijke verpakking met zo min mogelijk toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook scoren ze punten op vegetarisch, vezelrijk, glutenvrij, biologisch en minder calorieën, suiker en zout. Lekker verantwoord, lekker eerlijk – maar vooral lekker. Het mandje van Bazqet is naast de rijstchips gevuld met knapperig gedroogd fruit en gedroogde groente, popcorn, haverkoeken en repen. Zie voor meer informatie en het volledige assortiment www.bazqet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *