Mindful2Work

Doeltreffende anti-stress-training met mindfulness, yoga en actief bewegen

Mindfulness, yoga en lichaamsbeweging hebben hun positieve effecten op stressklachten bij werknemers bewezen. In de nieuwe Mindful2Work-training worden deze drie effectieve elementen gecombineerd. Mindful2Work is bij UvA minds en UvA minds You ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en wetenschappelijk onderzoek laat veelbelovende resultaten zien. In zes weken leer je hoe je stress kunt verminderen, hoe je je kalmer en fitter kunt voelen en hoe je de werk/privé balans kunt herstellen. Van de Mindful2Work-training zijn een Werkboek en een Handleiding verschenen.

Mindful2Work Werkboek
Met het Mindful2Work-werkboek leer je in zes weken hoe je de stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden en hoe je je meer in balans kunt voelen. In dit praktisch toepasbare en aansprekend vormgegeven werkboek worden mindfulness-meditaties, yoga en actief buiten bewegen geïntegreerd. Je kunt oefenen met mindfulness-vaardigheden, je leert mindful om te gaan met stress en moeilijkheden en goed voor jezelf te zorgen. De bewegings- en yoga-oefeningen staan stap voor stap beschreven en zijn geïllustreerd met mooie kleurenfoto’s. Ingesproken meditaties zijn gratis te downloaden via een code in het boek.

EAN 9789401441575 | Paperback | 160 pagina’s | Uitgeverij LannooCampus

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Mindful2Work Handleiding
De Mindful2Work-handleiding beschrijft stap voor stap de Mindful2Work-training met alle oefeningen, geeft een overzicht van de theorie, de wetenschappelijke onderzoeksbevindingen en de opleiding voor trainers.

De bewegings- en yoga-oefeningen zijn geïllustreerd met kleurenfoto’s. Ingesproken meditaties zijn gratis te downloaden via een code in het boek.

EAN  9789401441582 | Paperback | 232 pagina’s | Uitgeverij LannooCampus

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Veelbelovende resultaten Mindful2Work na wetenschappelijk onderzoek  
De training Mindful2Work is bij UvA minds en UvA minds You ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam waar wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van de training plaatsvindt. Uit dit onderzoek komen veelbelovende resultaten naar voren: significante en substantiële verbeteringen in het mentaal en fysiek werkvermogen, afname van stress, angst en depressie en een grote vermindering in risico op lange termijn uitval van werk. Effecten die direct na de Mindful2Work-training, maar ook een half jaar later nog zichtbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *