Met Tricel pak je de grote schoonmaak grondig aan

Het is heerlijk om te leven in een schoon en fris huis. Met Tricel Soda en Tricel Goudzeep maak je alles zeer grondig schoon. Je kunt het zo gek niet bedenken of soda en goudzeep bieden de oplossing tijdens de grote schoonmaak. Zowel binnen als buiten. Meer reinigingsmiddelen heb je echt niet nodig.

Soda is het ultieme schoonmaakmiddel
Tricel Zilver Soda is geschikt voor alle schoonmaakklusjes en zeer effectief. Eén eetlepel soda per liter warm water en je kunt aan de slag. Het is een van de minst milieubelastende reinigingsmiddelen en maakt zeer grondig schoon. Tricel Zilver Soda is multifunctioneel, zuinig in gebruik en voordelig. Wat wil je nog meer?

Wondermiddel
Soda reinigt, ontstopt en ontvet. Het is echt een wondermiddel. Je keuken, badkamer en woonkamer: met soda maak je heel het huis blinkend schoon. Dat niet alleen. Het reinigt ook autoruiten, pannen en de aanslag in theekopjes. Ook buiten is soda een ideale schoonmaakhulp. Je barbecue is in een handomdraai weer brandschoon net als tuinstoelen en stoeptegels met groene aanslag. Zorg dus dat je dit allround schoonmaakmiddel altijd in huis hebt.

Informatie
Verkrijgbaar bij de supermarkt en diverse webshops: Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram.

Goudzeep reinigt op basis van natuurlijke bestanddelen
Tricel goudzeep is een zeer doeltreffend schoonmaakmiddel dat zorgt voor een blinkend resultaat. Het bevat natuurlijke bestanddelen. Als je het verdunt met water heb je de beste allesreiniger die je maar kunt wensen. Het hele huis wordt schoon en fris met Goudzeep. Daarbij is het ook nog eens erg milieuvriendelijk ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen.

Met een sopje van Tricel Goudzeep wordt je toilet net zo schoon als met een scheut chloor. Het reinigt sanitair, vloeren, deuren en ramen. Ook vette ovens of fornuizen worden brandschoon. Het is tevens een ideaal inweekmiddel om hardnekkige vlekken uit kleding of tapijt te krijgen. Je doet er een handwas, maar ook de afwas mee. Niet te geloven dat je met één middel zoveel kunt reinigen. En zo grondig.

Informatie
Verkrijgbaar bij de supermarkt en diverse webshops: Tricel Goudzeep, kuipje 500 gram of 750 gram en Tricel Goudzeep, emmer 5 kg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *