Maak meer fouten!

Waarom de zwakte van ons brein juist onze kracht is

Heb jij vandaag al een fout gemaakt? Goed zo! Henning Beck laat in zijn boek Fouten maken is goed voor je brein! zien dat fouten maken goed voor je is. Het stimuleert namelijk de creativiteit van het brein en verbetert de concentratie. State-of-the-art breinonderzoek in een prettig leesbaar jasje!
 
We leven in tijden van overvloedige informatie, altijd online en on the go. Het lijkt alsof ons brein niet gemaakt is voor dit digitale tijdperk: we zijn altijd afgeleid, maken fouten en vergeten van alles. Ook geven we ons brein vaak de schuld, maar, we zouden het juist dankbaar moeten zijn!

We moeten dan ook niet proberen om ons brein zo efficiënt mogelijk te laten werken, maar ons concentreren op een slimmere organisatie van kennis. Hoe kunnen we het beste pauzeren, of slim vergeten bijvoorbeeld?

Henning Beck is neurowetenschapper, biochemicus, Science Slam winner en TedTalk spreker. Zijn boek Fouten maken is goed voor je brein werd in Duitsland meer dan 10.000 keer verkocht.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Fouten maken is goed voor je brein | Waarom de zwakte van ons brein juist onze kracht is | Henning Beck | ISBN: 9789021568980 | € 20,- | Verschijndatum: 19-06-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *