Legale PEP

Slimmer, sterker en sneller met supplementen

Bonafide makers van supplementen zijn in Europa gebonden aan strikte regels, waardoor het knap lastig voor ze is geworden om consumenten goed te informeren over hun producten. Hoe goed de intenties van die regelgeving ook zijn, het maakt het er voor de consument niet makkelijker op meer te weten te komen over het veilig gebruik van supplementen. In Legale PEP vind je daarom honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder.

Bijna alle supplementen in Legale PEP zijn in elke winkelstraat te koop. Geen letter dus over exotische extracten waar je nauwelijks de hand op kunt leggen, en al helemaal niet over riskante verboden middelen.

In tegenstelling tot andere boeken behandelt Legale PEP alleen stofjes waarvan de heilzame werking in wetenschappelijk onderzoek op menselijke proefpersonen is aangetoond. Dit boek vertelt je ook precies wat je moet nemen en hoeveel – en ook wanneer je beter niet kunt experimenteren met supplementen.

Willem Koert is wetenschapsjournalist en Nederlands grootste expert op het gebied van zowel verboden als legale prestatie-verbeterende stoffen. Hij schrijft dagelijks op de websites ergogenics.org en ergo-log.com over stoffen en methoden die mensen op een hoger niveau laten functioneren.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Legale pep, Slimmer, sterker en sneller met supplementen | Willem Koert | 176 pagina’s, fullcolour | Nederlands | ISBN: 9789463191562 | Verschijnt eerst week mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *