Koken met zeewier en zilte groente

Zilte en zalige zeegroenten in je keuken

Nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowls met zeekraal; in het boek Koken met Zeewier en Zilte Groente laat zeewierman Toine Wilke jou zien hoe verrassend en leuk koken met zeegroenten is.
 
Het boek geeft een kijkje in keuken van Toine en zijn liefde voor zeewier en zilte groenten. Ontdek hoe je met deze duurzame groenten uit zee en duin je maaltijd lekkerder en gezonder kunt maken. Met basisinformatie over aankoop en bereiding, bewaartips en andere bijzondere ‘seacrets’, zodat je thuis snel aan de slag kunt.

Toine Wilke, a.k.a. ‘de Zeewierman’ is bekend van SeaGreen. Daarnaast is hij biochemicus en afgestudeerd op zeewier in Ierland. Toine staat in De Duurzame Jonge 100 van 2018 en hij gaf een TedxTalk over de voordelen van (grootschalige) zeewierconsumptie.

Koken met zeewier en zilte groente is tot stand gekomen met medewerking van Bart van Olphen, bekend van Fish Tales en o.a. de boeken Het Zeeuwse Mosselkookboek en Vis uit blik. Met prachtige fotografie van David Loftus.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Koken met zeewier en zilte groente | Toine Wilke | ISBN: 9789021569536 | € 17,50 | Verschijndatum: 28-06-2018 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *