Knutsel bij GroenRijk voor KiKa

GroenRijk zamelt tijdens Wereld Kinderkanker Dag op een vrolijke manier geld in voor het onderzoek tegen kanker bij kinderen. De tuincentra van GroenRijk organiseren die dag een knutselmiddag voor kinderen. Onder het thema ‘Lichtjes voor KiKa’ maken de deelnemende kinderen leuke lichtjes met versieringen.

Elke vestiging zal hier zijn eigen, creatieve draai aan geven. De workshop wordt doorlopend gegeven op zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 16.00 uur.

Doe je mee? Dan betaal je een bijdrage van 3,50 euro om mee te kunnen doen. Dit bedrag komt volledig ten goede aan KiKa. GroenRijk betaalt de materialen. Dus brandt jouw lichtje ook tijdens Wereld Kinderkanker Dag? Kom dan naar het tuincentrum van GroenRijk en doe mee!

Actie voor KiKa
Onder het thema  ‘Actie voor KiKa’ probeert het goede doel op simpele, maar creatieve wijze geld in te zamelen. Mensen kunnen zelf hun actie bedenken, aanmelden en uitvoeren ten behoeve van de strijd tegen kinderkanker. Eerdere voorbeelden zijn het verkopen van zelfgebakken koekjes tot het grootschalig inzamelen van statiegeldflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *