Jaarbeurs decor voor ‘Grand Tour of Switzerland’

Op 2, 3 en 4 maart is Jaarbeurs dé plek om de vele gezichten van Zwitserland beter te leren kennen. Tijdens de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux loopt dan de belevingsroute ‘Grand Tour of Zwitserland’ dwars door acht hallen.

Zwitserland is themaland van deze drie events en staat dus ook drie dagen lang extra in de schijnwerpers. Het Zwitserlandvakantiegevoel begint al meteen bij de entree, waar de bezoekers hun Zwitserland-paspoort in ontvangst nemen. Voetstappen op de vloer zetten hen vervolgens op het spoor van de route.

Panorama’s
Tijdens de Grand Tour door het complex passeren bezoekers adembenemende vergezichten, Zwitserse specialiteiten, alpenhoonblazers, kwispelende sint- bernardshonden en nog veel meer. Ook loopt het traject langs de stand van Zwitserland (3.D.90), waar Zwitserland Toerisme, Oost-Zwitserland, Ticino, Leukerbad, Aletsch Arena, Bern – Berner Oberland en Luzern – Vierwoudstedenmeer hun mooiste fiets- en wandelroutes presenteren.

Stempelposten
Gouden edelweiss-symbolen op de plattegrond markeren de stempelposten langs de route. Hier kunnen bezoekers de stempels in hun paspoort zetten. Wie zijn of haar gestempelde paspoort in de aangewezen melkbussen deponeert, maakt kans op het winnen van een reis naar het alpenland, inclusief de echte Grand Tour of Switzerland. Dit is weliswaar een autoroute en geen fietsroute, maar deze voert je wel naar de meest fantastische plekken waar het ook mooi fietsen en wandelen is.

Info
Voor meer informatie over het programma: www.fietsenwandelbeurs.nl.
Voor informatie over fietsen of wandelen in Zwitserland:
www.MySwitzerland.com/fiets
www.MySwitzerland.com/wandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *