RESET. Het begin van de rest van je leven

Wat als je de kans krijgt om je leven te herstarten? 

Toen ze 29 was, kreeg Lana Bauwens de diagnose van darmkanker. Gek genoeg zou deze levensbedreigende ziekte haar leven redden omdat hij haar dwong om stil te staan bij wie ze was én bij wie ze wilde zijn. In haar boek Reset legt ze uit hoe iedereen na een crisis weer op kan staan en de beste versie van zichzelf kan worden.
Een reset laat je toe te beginnen met een leeg blad, met alle daarbij horende kansen. Een welkome boodschap in tijden van corona.

Op een eerlijke, grappige en ontwapenende manier neemt Lana je in dit boek mee op haar spirituele pad: de zoektocht naar haar tribe, discussies tussen een klein duiveltje en een innerlijke godin en de helende wereld van meditatie. Haar boodschap? Wacht niet op een zware ziekte, een ongeluk of gewoon de sleur van het leven. Hou genoeg van jezelf om vandaag te gaan voor honderd procent geluk. Reset en maak je dromen waar!

Lana is de chai latte van de warmedrankenkaart: een warme persoonlijkheid met spicy trekken. Ze is gegrond, barst van de energie en inspireert me dagelijks om het goede te (blijven) zien. Spiritueel, maar down-to-earth. Vol dromen, maar realistisch. Een lichtpunt. – Eva Mouton, illustrator & cartoonist

Lana Bauwens is een down-to-earth spiritueel spreker en ondernemer. Onder de noemer LanaLand begeleidt ze in België meditaties en geeft ze workshops en lezingen. In de populaire podcast ‘Heksen Dragen Sneakers’ kijkt ze samen met Maxime Vossen hoe je spiritueel kunt leven in een moderne wereld. Ze is ook mede oprichter van het kattenadoptiecafé DreamCATchers in Gent.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

RESET | Het begin van de rest van je leven | Lana Bauwens | ISBN 9789401466172 | Paperback | € 19,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *