Herstel je hormonen in 10-stappen

Hormonen weer onder controle met Vivian Reijs

PMS, acne, neerslachtige gevoelens, droge huid, opvliegers en vruchtbaarheidsproblemen. Zo maar een greep uit herkenbare hormoon-gerelateerde klachten waar veel vrouwen mee kampen en zich vaak bij neerleggen. Maar er is wel degelijk wat aan te doen. Vivian Reijs (orthomoleculair voedingscoach en hormoontherapeut) ontwikkelde een makkelijk 10-stappenplan om vrouwen van alle leeftijden te helpen hun hormoonhuishouding te herstellen, in elke fase van hun leven. 

Eigen ervaring als basis
Vivian worstelde zelf op jonge leeftijd met PMS-gerelateerde klachten en raakte zo geïnteresseerd in de werking van de hormoonhuishouding. Tijdens haar opleidingen heeft ze zich daarom volledig toegelegd op de invloed van voeding, leefstijl en omgeving op vrouwelijke hormonen. Haar doel is om zo veel mogelijk vrouwen bewust te maken van hun hormonen, en te helpen ze weer te herstellen. Zodat de Nederlandse vrouw weer in balans komt met haar energie, figuur, humeur, seksdrive en vruchtbaarheid.

Herstel je hormonen
Voor haar nieuwe boek ontwikkelde Vivian Reijs een 10-stappenplan die elke vrouw, in elke fase van haar leven, helpt om haar hormonen weer beter in balans te krijgen. In dit 10-stappenplan is er niet alleen aandacht voor voeding, maar ook voor andere factoren zoals beweging, slaap, stress en omgeving. Het boek bevat recepten voor ontbijt, lunch en diner, weekmenu’s en een uitgebreid overzicht van voedingssupplementen.

Een praktisch boek dat elke vrouw inzicht geeft in haar hormoonhuishouding en handvatten geeft het heft in eigen handen te nemen om hun vrouwelijk zelf weer terug te krijgen.

Vivian Reijs is gezondheidsexpert, orthomoleculair voedingscoach en hormoontherapeut en helpt in haar praktijk veel vrouwen met verschillende hormonale klachten. Met haar platform vivonline.nl helpt ze maandelijks meer dan 200.000 vrouwen aan een gezonde leefstijl. Eerder verscheen haar boek Gezonder met Viv.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Herstel je hormonen in 10 stappen | Vivian Reijs | ISBN: 9789021570624 | € 25,- | Verschijningsdatum: 2-10-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *