Happy in je werk

Een persoonlijk en eerlijk verhaal over de zoektocht naar werkgeluk 

Carolina Pruis was al jaren niet meer gelukkig in haar werkleven. Als interim-directeur in de mediawereld bestond haar werk vooral uit het doorvoeren van reorganisaties en het ontslaan van mensen. Na het plotselinge overlijden van haar vader kwam het besef dat ze in actie moest komen om zich in een belangrijk deel van het leven weer happy te voelen.

Uit groot onderzoek blijkt dat Pruis niet de enige is, maar liefst 70% van de werkenden in Nederland heeft geen plezier in het werk. Voelen zich niet betrokken en hebben de interesse in hun baan verloren. Het vinden van leuk en zinvol werk is een complex vraagstuk. Een ding is zeker, als je niets onderneemt, gebeurt er ook niets en zal de ongelukkigheid alleen maar toenemen.

Het overlijden van mijn vader was mijn wake up call werk te maken van mijn werkongelukkigheid

Hoe word je weer gelukkig in je werk? In de zoektocht naar het antwoord besloot Pruis dit stapsgewijs aan te pakken. De stappen die ze heeft gemaakt zijn de basis voor het boek Happy in je werk. Geen ingewikkelde theorieën of holle beweringen, maar een praktisch stappenplan waarmee je ontdekt wie je bent, wat je kunt, wat je eigenlijk wilt en hoe je dat werkgeluk uiteindelijk weer vindt. Dit verhaal is een persoonlijk en eerlijk verhaal van één van de topvrouwen van Nederland.

Carolina Pruis is al bijna 20 jaar actief als interim-directeur en zij heeft bij meer dan 25 bedrijven gewerkt. Ze werkte o.a. als directeur bij Voetbal International en Pink Ribbon en was CEO van reclamebureau vdbj en distributiebedrijf Aldipress. Eerder schreef zij het boek Vrouw op de apenrots, 61 lessen van een zakenvrouw in een mannenwereld. Ze geeft lezingen en workshops over het thema Vrouwelijk Leiderschap.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Happy in je werk | Carolina Pruis | 9789021571515 | € 20,- | 20 augustus 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *