Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap

Er bestaan nog heel wat misvattingen rond voeding en beweging bij zwangere en net bevallen moeders. Zo is het bijvoorbeeld niet waar dat je tijdens je zwangerschap voor twee moet eten, of dat je na de zwangerschap het beste 6 weken wacht om terug in beweging te komen.

Vanuit haar uitgebreide wetenschappelijke achtergrond als doctor in de bio-ingenieurswetenschappen, vertelt auteur Jennifer Cnops je per trimester wat er allemaal aan je lichaam verandert, hoe je veilig kan blijven sporten en welke voeding de ontwikkeling van je baby optimaal ondersteunt. Maar ook na de bevalling moet je lichaam wennen. Jennifer legt uit wat je in die periode van je lichaam kunt verwachten, geeft aangepaste bewegingstips om weer een fit lichaam te krijgen en legt uit welke voeding belangrijk is bij het herstel en het geven van borstvoeding.

Over de auteurs
Jennifer Cnops is doctor in de bio-ingenieurswetenschappen en oprichtster van RESET – Health Coaching. Ze is daarenboven sportvoedingsdeskundige, personal coach én kersverse mama. Ze weet alles over een fitte en gezonde zwangerschap en een vlot herstel nadien.

Mama Baas is een online magazine, blog en community voor en door mama’s. Je leest er alles over op mamabaas.com

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap | Jennifer Cnops, Mama Baas | ISBN 9789401463591 | Paperback | 144 pagina’s | € 19,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *