Fast food heruitgevonden: Vitaminfood biedt eerste suikervrije maaltijdvervanger

9---vierkant 8---vierkant
7---vierkant 6---vierkant

Te lang blijven snoozen, snel van de ene naar de andere afspraak en hollend uit werk richting borrel of sportschool. Iedereen kent momenten waarop een kroketje uit de muur of een klef kant-en-klaar broodje uitkomst bieden om toch nog íets binnen te krijgen. Vanaf nu bestaat de keuze niet langer tussen gezond of snel: Vitaminfood lanceert de eerste suikervrije maaltijdvervanger die 100% van de dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen bevat. De healthy shakes zijn volledig vegan en bevatten geen verborgen of onnatuurlijke suikers. Met Vitaminfood eet je slim en richt je je op wat je lichaam nodig heeft, juist op die momenten waarop je geen zin of tijd hebt om uitgebreid te koken en te tafelen. “Het is designer food, waarmee je in 20 seconden 100% binnenkrijgt.”

Precies de juiste samenstelling
We staan regelmatig voor een dilemma: wel gezond willen eten, maar het lastig vinden om te bepalen wat past in een goed eetpatroon. Maar liefst 94% van de Nederlanders kijkt naar de bijdrage van voedsel aan hun gezondheid en toch heeft maar twee derde voldoende kennis om te bepalen of een product echt gezond is.[1] En dus staan we bijna allemaal wel eens te lang in de supermarkt vele etiketten en ingrediëntenlijstjes door te pluizen. Bij Vitaminfood weet je wat je eet: de shakes bevatten niet meer en niet minder dan wat je iedere dag aan voedingsstoffen nodig hebt. Vitaminfood is te verkrijgen in de smaken chocolade, vanille, aardbei en banaan, die je kunt mixen met water maar ook lekker zijn met bijvoorbeeld soja- of amandelmelk. Vitaminfood smaakt naar een zachte, natuurlijke, niet te zoete milkshake. Even schudden en je hebt in een handomdraai een lekkere, gezonde en volledige maaltijd voor onderweg.

Geen calorie te veel, geen proteïne te weinig
Te veel eiwitten, te weinig vitaminen of onverwachte hoeveelheden suikers: de zoektocht naar de ideale maaltijdvervanger eindigde steeds zonder succes. Dus stelde Funda Ikanovic, medeoprichter van Vitaminfood, samen met haar man Bakir Ikanovic zelf de ultieme maaltijd samen. “Samen met gecertificeerde voedingsdeskundigen hebben we maanden gewerkt aan precies de juiste samenstelling, zodat gebruikers alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben, en alleen dat.” Vitaminfood biedt de perfecte mix van 27 vitamines en mineralen – waaronder magnesium, ijzer, calcium en vitamine A, B12, C en D. Het bevat meervoudig onverzadigde vetzuren, superfoods zoals maca voor extra energie en extract van cassave vol goede koolhydraten. Vitaminfood maakt het mogelijk snel en handig gezond te eten; ideaal voor een hectische levensstijl waarbij je af en toe uren in een dag tekort komt. Of je het nu neemt om te zorgen dat je vaker gezond ontbijt, als shake voor het sporten of als hoognodige bodem voor je gaat borrelen: met Vitaminfood krijg je binnen wat je nodig hebt. Niets meer en niets minder.

Gezond voor jou, de planeet én je medemens
Vitaminfood vindt dat gezond eten niet alleen goed voor jou moet zijn, maar ook voor de rest van de wereld. Daarom bevat Vitaminfood geen dierlijke producten en heeft de productie zo min mogelijk impact op het milieu. Je zorgt dus niet alleen beter voor jezelf, je vervuilt ook nog eens minder én zorgt ook voor een gezonder dieet voor andere Nederlanders. Want: voor ieder pakket Vitaminfood dat wordt verkocht, schenkt Vitaminfood één maaltijd aan de Voedselbank.

vitaminfood.com


[1] Onderzoek door GfK in opdracht van de Rabobank, oktober 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *