Eet jezelf vrolijk & gezond: kook met kleur!

Recepten in alle kleuren van de regenboog

Verschijnt: 21 maart 2018
Gebonden
Prijs: € 24,99 | 256 pag.
ISBN: 9789046823590

Over gezond eten zijn tegenwoordig zoveel verschillende theorieën dat niemand door de bomen het bos nog ziet. Maar wist je dat je door natuurlijk kleurig te eten bijna vanzelf alle voedingstoffen binnenkrijgt? Zónder ingewikkelde theorieën en formules. Met de 100 recepten uit Koken met kleur van Joke Boon, dat 21 maart verschijnt, wordt kleurrijk & gezond eten een waar feest. Daarnaast sluit het boek perfect aan bij de nieuwe campagne Ga voor Kleur! van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Joke Boon is al jaren geinteresseerd in wat kleur met de gezondheid doet. Kleur roept niet alleen sterke emoties op, de kleur van een voedingsmiddel houdt ook verband met de voedingstoffen die het bevat. Zo bevatten rood fruit en rode groentesoorten bijvoorbeeld in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen. In Koken met kleur vind je informatie over kleurrijk eten én natuurlijk recepten voor gerechten in alle kleuren van de regenboog. De ruim 100 gerechten zijn eenvoudig, origineel, maakbaar en perfect voor grauwe dagen.

Over de auteur
Joke Boon is journalist, kookboekenschrijver en receptontwikkelaar voor o.a. OKvlees.nl en Kesbeke tafelzuur. Van haar hand verschenen meerdere boeken, waaronder het succesvolle kookboek Bonen! dat verkozen werd tot meest duurzame kookboek van 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *