Drink je slank met een blikje frisdrank…

aspiretjes
De Britse gezondheidsdrankenfabrikant Aspire introduceert naast haar twee bestaande smaken Cranberry en Appel–Acai nu een derde nieuwe smaak:  Mango-Lemon, net als de andere twee varianten gezond, lekker van smaak, licht koolzuurhoudend en met een eetlust onderdrukkende, energie verhogende werking, die bovendien zorgt voor extra vetverbranding. Slanker worden met een blikje fris, hoe relaxed is dat!

Gezond, slank, lekker
Aspire is met haar calorie- en suikervrije gezondheidsdranken een relatief nieuwe speler op de Nederlandse frisdrankenmarkt. De Britse fitness-toppers Darren Linnell en Neil Blewitt kwamen in 2008 op het idee: “In de topsport is het handhaven van je gewicht een belangrijke factor. We bedachten dat er nog geen gezond en lekker drankje bestond, waarmee je dat op verantwoorde wijze kunt beïnvloeden”. Een jaar later introduceerden zij Aspire-Cranberry, snel gevolgd door Appel-Acai. In de zomer van 2017 wordt daar de Mango-Lemon variant aan toegevoegd; vanaf € 1,49 verkrijgbaar in blikjes van 250 ml in de supermarkt en daarnaast bij drogist, benzinepomp, sportschool en convenience shops.

Over Aspire
Aspire is gemaakt van vruchtensappen met uitsluitend natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen; guarana en groene thee extract vormen de basis, aangevuld met biotine, gember, L-carnitine en vitamines. In Nederland en België is Aspire verkrijgbaar bij de DA drogisten, gezondheidswinkels G&W, sportscholen, Holland & Barrett en DIO drogisten en Vitaminstores. In het zuiden bij Jan Linders en Delhaize supermarkten, in het Noorden bij die van Deen. Tevens verkrijgbaar bij benzinepompen, cateraars en convenience shops. De groothandels die Aspire leveren zijn Lekkerland, Hanos en Foox. Op Curaçao zijn de gezondheidsdranken ook op diverse locaties verkrijgbaar.  www.aspiredrinks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *