De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas op nummer 3 in de bestsellerlijst!

Nadat de Zoete Zusjes eerder dit jaar op nummer 2 binnenkwamen in de Bestseller top 60 met hun boek ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ behalen zij opnieuw een hoge bestsellernotering met hun nieuwste boek ‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’.

Duizenden fans wisten het boek afgelopen week te bemachtigen en taggen sindsdien @dezoetezusjes massaal op Instagram met hun nieuwe aanwinst. De derde druk is inmiddels in de maak.

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn roetveegpieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Dit en nog meer spannende verhalen in het nieuwste boek van De Zoete Zusjes.

Dit nieuwe sinterklaasboek is voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen, of  vanaf 4 jaar om voorgelezen te worden.

Over de Zoete Zusjes
Saar en Janna (5 en 9 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken. Samen met hun moeder Hanneke de Zoete maakten ze eerder de succesvolle boeken De Zoete Zusjes zoeken een schat, Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje waar inmiddels al duizenden exemplaren van zijn verkocht.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas | Hanneke de Zoete | 9789043922487 | €12,99 | november 2020 | Kosmos Uitgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *