Dé nieuwe wijngids: de 400 beste wijnen onder 25 euro

Waar vind ik de lekkerste wijnen voor een fijne prijs? In De Wijngids selecteren drie Masters of Wine de 400 beste wijnen onder de 25 euro. Blind geproefd en dus onafhankelijk, met een ruim aanbod vanaf 5 euro en inclusief handige lijstjes met de beste kopen voor iedereen die houdt van een goed glas wijn. De Wijngids van Cees van Casteren MW verschijnt op 10 oktober.

Voor de samenstelling van de gids wordt een unieke methode gehanteerd. Meer dan 2200 wijnen werden deze zomer blind geproefd en beoordeeld in het College Hotel in Amsterdam door Cees van Casteren MW, Frank Smulders MW en Job de Swart MW, de enige drie Masters of Wine die Nederland rijk is.
In De Wijngids vinden wijnliefhebbers en -connaisseurs een fijne wijn voor een dagelijks glas, maar ook een passende wijn voor een diner of bijzonder moment. Deze 400 geselecteerde top wijnen zijn verkrijgbaar bij de onafhankelijke wijnspeciaalzaak, supermarkt en online wijnhandel. Wij heffen alvast het glas!

Over Cees van Casteren MW:
Cees van Casteren (1962) is Master of Wine, tweevoudig Vinoloog van het Jaar, Rioja Educator, Ambassadeur du Champagne en voorzitter van de Verenigde Vinologen, de belangrijkste vereniging van wijnprofessionals in Nederland. In 2000 begon hij met het schrijven over wijn, inmiddels heeft hij al tien boeken en meer dan 600 artikelen over wijn (en spijs) geschreven.

Master of Wine
Een Master of Wine word je niet zomaar. Het is de hoogst haalbare titel binnen de wijnindustrie, waaraan een zware opleiding voorafgaat. Wereldwijd zijn er 382 personen die zich Master of Wine mogen noemen.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

 

De Wijngids | Cees van Casteren | Kosmos Uitgevers | 9789021573465 | € 24,99 | 10 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *