De kracht van zelfliefde

Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden

Als iemand ons iets kan leren over zelfliefde is het Shanti Schiks wel. Na het tragische verlies van haar zoontje, ex-schoonmoeder en ex,  is zij zichzelf onvoorwaardelijk gaan liefhebben. Volgens haar verdient iedereen zelfliefde en bewustwording. Zij gelooft ook sterk dat als wij van onszelf houden en bewust zijn, we ook liever voor elkaar zijn. Haar levensdoel is anderen begeleiden in hun weg naar zelfliefde en daarvoor ontwikkelde zij de Selfin Way-methode, vernoemd naar haar zoontje Elfin.

In De kracht van zelfliefde neemt Shanti de lezer, aan de hand van de Selfin Way, mee op haar weg naar binnen en laat ze zien dat we altijd kunnen kiezen voor (zelf) liefde, onder welke omstandigheden dan ook. Met dit boek hoopt ze vanuit de naam van Elfin een butterfly effect te hebben op de wereld; zelfliefde is het begin van een liefdevolle wereld. De kracht van zelfliefde verschijnt 25 september.

Shanti is bij het grote publiek bekend van haar boek Elfin, over liefde, verlies en de kracht in jezelf. Het boek dat zij schreef naar aanleiding van het verlies van haar zoontje. In De kracht van zelfliefde omschrijft Shanti de Selfin Way. Een 11-stappenplan  dat je meeneemt op avontuur in jezelf; een reis naar binnen. Door middel van zelfonderzoek, inzichten, oefeningen en kennis komt de lezer dichter bij zichzelf. Acceptatie, voelen, positief denken, dankbaarheid en vergeving komen hier onder andere in terug. Het doel van deze reis is om je ten alle tijden thuis te voelen bij jezelf. Voor een happy ever now en after met jezelf en de mensen om je heen!

Shanti Schiks is sociaalpedagogisch hulpverlener. Met de Selfin Way-methode  leert ze mensen vertrouwen op hun intuïtie en om open in het leven te staan.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

De Kracht van zelfliefde | Shanti Schiks | ISBN: 9789021569345 | € 17,50 | Verschijndatum: 25-9-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *