De boom zonder vruchten

Het programma dat bijdraagt aan blije, gelukkige en zelfverzekerde kinderen

 De boom zonder vruchten heeft een nieuw online programma voor kinderen ontwikkeld. Hiermee kunnen zij samen met hun ouders, stief- en grootouders of verzorgers, ontdekken dat ze mooi, uniek en wijs zijn en meer kunnen dan ze denken. Het programma bestaat uit 8 thema’s en ontdekkingen, verdeeld over acht modules. Tijdelijk is de eerste module gratis te downloaden.

‘Evenwichtige kinderen zijn kinderen die van binnenuit stralen en stralende kinderen maken een stralende wereld’, zegt Susanne Danielson. Zij schreef het boek De boom zonder vruchten, over hoe hij groeit van boom zonder vruchten naar een boom met regenboogvruchten. Op een speelse, leuke en creatieve manier zijn thema’s als zelfredzaamheid, emoties, zelfvertrouwen, zelfliefde, communiceren, intuïtie en het belang van ‘wij’ verwerkt. Als we ontdekken dat we samen ‘wij’ zijn én dat iedereen een prachtige regenboogvrucht is, kan er maar één conclusie zijn: pesten, roddelen, buitensluiten en vergelijken is echt stom en faalangst en stress zijn niet meer nodig.

 De boom zonder vruchten werkt aan vaardigheden waar Cito niet op toetst, zodat kinderen kunnen uitgroeien tot blije en zelfverzekerde mensen die onafhankelijk zijn en gezonde relaties aangaan. Het programma is gebaseerd op de universele krachten, ervaringen en verlangens van ieder mens, verwerkt in gevarieerde doe- en ervaringsopdrachten, een boek en liedjes. Door het samen doen en het delen van ervaringen en inzichten, groeit niet alleen het kind op alle vlakken, maar ook de verbinding en onderlinge vertrouwensband. Echte quality time en aandacht voor elkaar en gelukkige en zelfstandige kinderen. Hun eigenwaarde, sociaal bewustzijn en inlevingsvermogen worden vergroot waardoor ze stevig in hun schoenen komen te staan.

De gratis eerste module is via de website te downloaden. Tevens is het onlineprogramma tijdelijk met € 50,- korting te bestellen, door de kortingscode SAMEN in te voeren. Het boek is ook los te verkrijgen, voor € 19,50. De liedjes zijn onder meer te beluisteren op Spotify. Op www.deboomzondervruchten.nl is alle informatie te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *