Cool Bear®: een gezond alternatief voor zoete dranken in een duurzame verpakking

Siropenmerk Cool Bear® is hét gezonde alternatief in het siropenschap. De siroop bevat als enige geen kunstmatige zoetstoffen en verborgen suikers. Het merk onderscheidt zich hiermee van andere zoete dranken in de schappen. Cool Bear® heeft, als eerste merk in Nederland, een kartonnen verpakking met een volledig recyclebare dop. Met het oog op het milieu en de toekomst is een nieuwe verpakking de tweede stap in de ambitie van oprichter Ana Santiago: ‘Een betere wereld achterlaten voor de kinderen van nu’.

Een volledig recyclebare verpakking
Cool Bear® toont lef door het voortouw te nemen als het gaat om een duurzame verpakking. De kartonnen
drankverpakking TGA* – geproduceerd door Tetra Pak – sluit perfect aan bij de missie van Cool Bear®. Tetra Pak staat voor de bescherming van voeding, milieu en mensen. Deze missie sluit naadloos aan bij de ambitie van Ana om de wereld beter achter te laten voor de kinderen van nu.
Cool Bear® durft te veranderen
Cool Bear® is het eerste merk in Nederland met deze unieke, volledig recyclebare verpakking: Tetra Gemina® Aseptic 750 ml met een plantaardige dop. De dop is gemaakt van 100% afbreekbaar plastic dat afkomstig is van suikerriet. Na gebruik kan de verpakking plat worden gevouwen en in de recyclingbak worden gegooid. De bestanddelen van de verpakking krijgen na recycling een nieuw bestaan.
[info_box color=”blue” width=”100%” float=”left” text_align=”left”]”Cool Bear® staat voor dromen en mijn droom is om kinderen een mooie toekomst te garanderen. Daarom wil ik bijdragen aan hun lichamelijke gezondheid, maar ook aan een gezond milieu met aandacht voor de herkomst van de grondstoffen van de verpakking en de mogelijkheid tot recycling na gebruik. De kinderen van nu hebben namelijk een schone aarde nodig om gelukkig te kunnen blijven leven.” (Anna Santiago, oprichter Cool Bear®)[/info_box]
Een gezond en duurzaam aanbod voor kinderen
Oprichter Ana Santiago droomt ervan om kinderen een mooie en gezonde toekomst te bieden. Ana: ”Als moeder en oma, word ik verdrietig van alle zoete dranken in de schappen”. Met een gezond, maar toch lekker zoet alternatief, wil Ana bijdragen aan een gezonde toekomst. Voor Ana is de funfactor erg belangrijk. Dit is terug te zien in de verpakking, de mascotte en het Cool Bear® spaarprogramma, speciaal ontwikkeld voor kinderen.
0% toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen
Cool Bear® bevat geen toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. De siroop is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De siroop is gezoet met puur fruitconcentraat en stevia (een natuurlijke zoetstof uit de steviaplant). De siroop onderscheidt zich hiermee van andere zoete dranken.
Niet duurder, wel duurzamer
Het nieuwe uiterlijk verandert niets aan de samenstelling van Cool Bear® siroop. De smaak- en mengverhouding is hetzelfde gebleven en de inhoud neemt toe van 700 naar 750 ml. De nieuwe verpakking is verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel en Framboos. Daarnaast is de adviesprijs van €3,09 verlaagd naar €2,79. De producten van Cool Bear® zijn online verkrijgbaar en te koop bij de Jumbo, Deen, Plus Supermarkt, Coop en diverse natuur- en gezondheidswinkels.
[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]
* De volledige recyclebare verpakking heet Tetra Gemina® Aseptic (TGA) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *