Chubby in Shape: easy mealprepping met Rose Bertram

Topmodel maakt gezond eten supersimpel

Chubby in Shape is het eerste kookboek van model en influencer Rose Bertram en haar vriendin Mary Cruz da Luz. De basis van dit kookboek is mealprepping! Dat wil zeggen: kook nu, eet later. Makkelijk, snel, gezond én slank: voor iedereen toegankelijk, ook (of juist) als je een druk leven hebt. Een heerlijk cadeau – ook voor jezelf!

Rose en Mary zijn al jarenlang vriendinnen en delen een passie voor gezonde voeding, sporten en samen eten. Een aantal jaar geleden zijn ze begonnen met het ontwikkelen van recepten voor voornamelijk lekkere mealprep-gerechten. Deze fijne recepten hebben ze nu gebundeld in hun eerste kookboek: Chubby in Shape.

De fusion gerechten in het boek zijn even heerlijk als gezond: betere varianten voor al je guilty pleasures en echte klassiekers met een verrassende twist. Van goed gevulde burrito’s tot comfy mac and cheese. En natuurlijk krijg je alle tips and tricks om een echte foodprep queen of king te worden.

Rose Bertram is topmodel en ondernemer. Samen met haar jeugdvriendin Mary Cruz da Luz richtte zij het mealprep bedrijf Chubby in Shape op. Chubby in Shape is hun eerste boek.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Chubby in Shape | Rose Bertram | 9789021573052 | € 22,50 | 28 mei 2019 | Kosmos Uitgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *