Calm the f*ck down!

Verander wat je kan veranderen, accepteer waar je geen controle op hebt

Maak je je altijd veel te druk? Houden ‘wat als’-gedachten je ’s nachts wakker? Verpesten onverwachte moeilijkheden jouw dag? Dan is het nieuwe boek van ‘anti-goeroe’ Sarah Knight, Calm the f*ck down, een uitkomst. Maak kennis met de NoWorries-methode, tem je angsten en pak de controle over je leven terug.

Calm the f*ck down geeft inzicht in een probleem van begin tot eind. Zo leer je allereerst objectief naar een probleem te kijken, zodat je de ernst ervan vast kunt stellen. Daarnaast moet je problemen die je niet aan kunt passen accepteren om vervolgens verder te gaan met dingen die wel aan te passen zijn. Het is namelijk belangrijk om voor je eigen avontuur te kiezen. Scherp, grappig en praktisch geschreven zoals we van Knight gewend zijn.

Sarah Knight verruilde in 2015 haar baan in het bedrijfsleven voor een bestaan als freelancer. Deze keuze stelde haar in staat om zich minder druk te maken om vergaringen en conferencecalls, en des te meer om de zon en mojito’s! Eerder schreef zij de bestsellers Don’t give a fuck en Get your shit together.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Calm the f*ck down | Sarah Knight | 9789021573175 | € 18,50 | 4 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *