Bye bey luis

Nieuw in de anti-insectfamilie van Care Plus®

Een kuif, staartjes of een flinke bos krullen – luizen houden van haar. Helemaal als het wat langer is en ze er maximaal in rond kunnen kriebelen. Het zijn actieve beestjes die met gemak van hoofd naar hoofd lopen. Als één kind in de klas ze heeft, dan volgen er vaak snel meer. De bekende hoos na de vakantie hou je niet tegen, toch? Wat Care Plus® betreft wel. Deze autoriteit op het gebied van insectenwerende middelen komt nu met een product dat luizen op afstand houdt met behulp van geur – tot wel twee dagen lang. Care Plus® Anti-Luis Preventie werkt zoals een muggenspray, alleen ruiken wij ‘m niet. Luizen wel en die blijven er liever ver bij uit de buurt. Mocht de luis al wel poot aan het hoofd hebben gekregen dan is er Care Plus® Anti-Luis Behandeling. Deze natuurlijke spray gebruikt kokosolie om luizen en neten te verstikken, uitspoelen is niet nodig. Bye bye luis!

Lekker nestelen
Na de zomervakantie kampen scholen bijna standaard met een luizenplaag. Of lijkt dat alleen maar zo? Volgens experts komt hoofdluis dan niet zozeer vaker voor, maar wordt het simpelweg vaker ontdekt door uitgebreider controleren. Feit blijft dat kinderen elkaar makkelijk aansteken. Luizen kunnen niet springen en verplaatsen zich ook niet via kleding of meubels, ze lopen van hoofd naar hoofd. Dus kinderen die samen spelen, vriendinnen die samen selfies maken, jongens die met elkaar stoeien – luizen zijn er dol op. Het biedt hen een hoop nieuwe hoofdjes om zich lekker op te nestelen. En dan kan het kriebelen beginnen. Hoofdluizen zijn parasitaire insecten die leven van menselijk bloed. Vooral warme plekjes, zoals achter de oren, in de nek of onder een pony vinden ze geweldig. Zij wel, jij niet.

Nummer 1 in insectenwering
Een paar keer sprayen en twee dagen geen luis die bij je in de buurt wil komen. De nieuwe Anti-Luis Preventie spray van Care Plus® werkt met een insectenwerende stof die volkomen veilig is voor kinderen vanaf zes maanden. Hoofdluizen bekijken de wereld om hen heen met hun neus en de werkzame stof [1] in deze spray is niet iets waar ze graag in de buurt komen. Sterker nog, ze bewegen zich er in een grote boog omheen en zoeken een ander hoofd. De spray is voor ons volkomen geurloos. Mocht je al luizen hebben dan biedt Care Plus® ook uitkomst met de Anti-Luis Behandeling. Deze natuurlijke spray is bewezen effectief en gebruikt kokosolie om luizen en neten in één korte behandeling te verstikken. Met de bijgeleverde kam haal je ze vervolgens gemakkelijk uit het haar. Met deze nieuwe Anti-Luis lijn is Care Plus® meer dan ooit de nummer 1 in insectenwering.

Luizen Feiten & Fabels
Er doen nogal wat fabeltjes de ronde over luizen en wat ze lekker vinden. Zo zouden ze vooral houden van schoon haar – niet waar – en zouden ze van huisdieren naar mensen overstappen – ook niet waar. Wat wel klopt is dat meisjes vaker luizen hebben dan jongens, omdat meisjes vaak langer haar hebben en daar houden luizen van. Het is ook waar dat iedereen luizen kan krijgen. Wat dan weer niet klopt is dat luizen vooral in de zomer voorkomen en dat je er altijd jeuk van krijgt. Ook kunnen ze niet zwemmen, springen of vliegen en ze brengen ook geen ziektes over. Wat absoluut wel waar is: luizen zijn ontzettend besmettelijk.

Prijs & verkrijgbaarheid
De Care Plus® Anti-Luis producten zijn vanaf juli verkrijgbaar bij apotheek, drogist en online. De verkoopadviesprijs van Care Plus® Anti-Luis Preventie is € 10,95 voor 60ml en die van Care Plus® Anti-Luis Behandeling € 19,95 voor 100ml. Met de sprays geef je luizen geen kans. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf zes maanden en maken het haar niet vet.  

Zie ook www.careplus.eu.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

[1] Het gaat om IR3525, een insectenwerend middel dat uitgebreid is getest en al 35 jaar veilig wordt gebruikt in Europa. Het is zeer effectief en wordt goed verdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *