Boost je immuunsysteem met ayurveda

Door de corona-pandemie staat het versterken van je eigen immuunsysteem logischerwijs steeds meer in de belangstelling. In Boost je immuunsysteem met Ayurveda combineert Janesh Vaidya de traditionele kennis van ayurveda, een eeuwenoude geneeskunde uit India, met moderne inzichten. Ayurveda wordt steeds populairder en is een mooie aanvulling om je lichaam op natuurlijke wijze in balans te brengen en daarmee je immuunsysteem te boosten. 

Het woord Ayurveda komt uit het Sanskriet en betekent ‘leven’ en ‘wijsheid’. Uitgangspunten zijn de drie basistypen kapha, pitta en vatta die in balans moeten zijn met de vijf elementen water, vuur, aarde, lucht en ether. Het type wordt bepaalt bij je geboorte, maar de elementen kunnen in- en uit balans zijn. Iets wat vervolgens effect heeft op je fysieke gezondheid en je geestelijke welzijn. Met zelfs kleine aanpassingen – in bij voorbeeld je dagelijkse eetpatroon of dagindeling – kun je jouw fysieke en mentale gezondheid al verbeteren en daarmee je immuunsysteem een boost geven! Ayurveda kan preventief werken, maar ook aanvullend zijn op de moderne geneeskunde. 

Janesh Vaidya stamt uit een lange lijn van Indiase genezers. Volgens de traditie wordt alle kennis van de oudsten op de jongsten doorgegeven. Hij is niet alleen ayurvedisch deskundige, maar ook auteur en internationaal spreker. Zijn doel is om de eeuwenoude kennis van ayurveda op een toegankelijke manier met de moderne wereld te delen. 


Boost je immuunsysteem met ayurveda | Janesh Vaidya | ISBN 978 94 013 0506 8 | € 17,99 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *