Bloemen uit de tuin

Zelf zaaien, planten en plukken

Het boek Bloemen uit de tuin van Silvia Dekker is hét handboek voor wie zijn tuin wil omtoveren tot een waar bloemenparadijs. Leer stap voor stap zelf zaaien, planten en plukken van de mooiste bloemen.

Silvia vertelt je precies wat je moet doen om een mooi boeket te maken of een border aan te leggen in je eigen tuin. Het boek volgt de laatste trends op het gebied van tuinieren: tegels eruit en meer bloemen erin. Door je balkon of tuin om te toveren tot weelderige bloemtuin, wordt het ook nog een paradijs voor bijen, vlinders en diverse soorten vogels. Met de praktische tips van de tuinarchitecte is een uitbundige bloementuin voor iedereen binnen handbereik. Met Bloemen uit de tuin wordt jouw tuin een feest voor jou en de natuur!

Silvia Dekker heeft 15 jaar internationaal als illustrator en dessinontwerper gewerkt voordat ze is begonnen als tuinarchitect. In haar tuin van ruim 700 m2 nabij Leiden kweekt ze zelf een enorme variëteit aan bloemen- en plantensoorten. Silvia won in 2017 de Libelle Tuin&Zo Smaakmaker Award en heeft inmiddels meer dan 50.000 volgers op haar Instagram-account!

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Bloemen uit de tuin | Silvia Dekker| 9789043921831| € 20,- | 3 maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *