Biodermal zonbescherming uitgeroepen tot Beste uit de Test volgens Consumentenbond

Biodermal is opnieuw als beste zonbescherming getest door de Consumentenbond! Dit jaar werden zowel de Hydraplus Zonnespray SPF 50+ en Kids Zonnespray SPF50+ van Biodermal meegenomen in de test. Beide producten hebben met een gelijke score het ‘Beste uit de Test’ predicaat gewonnen binnen de categorie SPF 50(+).

Beste uit de Test
Ieder jaar test de Consumentenbond een uitgebreide selectie zonbescherming. Hierbij wordt onder andere gekeken naar bescherming, duurzaamheid, gebruiksgemak en etiket. Na winst in 2020 en 2022, kwam Biodermal dit jaar wederom als beste uit de test. De Hydraplus Zonnespray SPF 50+ en Kids Zonnespray SPF50+ scoorden beiden een 7,6 in de categorie SPF 50(+), waarmee ze zijn uitgeroepen tot “Beste uit de Test”. Volgens de testresultaten scoren de producten bovengemiddeld op UV-bescherming en duurzaamheid, twee pijlers die bij Biodermal hoog in het vaandel staan: 

Bescherming

 • Biodermal levert de UVA & UVB bescherming die beloofd wordt op de verpakking, en zelfs hoger, om huidschade door de zon te voorkomen.
 • Alle Biodermal zonproducten zijn ontwikkeld met een zorgvuldig geselecteerde combinatie organische UV-filters die breedspectrum bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling.
 • Alle formules worden zo samengesteld dat ze de huid niet alleen optimaal beschermen maar ook verzorgen of zelfs verbeteren.

Duurzaamheid

 • Goed voor de huid én met minimale impact op het milieu is altijd het uitgangspunt van Biodermal.
 • Biodermal maakt bewuste keuzes voor UV-filters en andere ingrediënten; optimale bescherming én een zo min mogelijk impact op het milieu.
 • De Hydraplus & Kids Zonnesprays zijn zeer waterbestendig en daarmee meer watervriendelijk.

Beschermend en verzorgend
Met de jarenlange ervaring binnen gezichtsverzorging, weet Biodermal precies wat jouw huid nodig heeft. Dat geldt ook voor zonbescherming. Het merk biedt een uitgebreid zonassortiment voor elk huidtype, zowel voor het gezicht als het lichaam. Naast de beschermende werking bieden de zonproducten zo ook een extra verzorgend voordeel per huidtype. Met zonnebrand van Biodermal weet je daarom dat je altijd goed zit. Zo kun je genieten van de zon terwijl jouw huid van top tot teen beschermd is.

Hydraplus Zonnespray SPF 50+
Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+ bevat geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB-filters. Door deze filters ben je direct beschermd tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Daarnaast biedt het Triple Moist Complex in de zonnespray direct intensieve en langdurige hydratatie tot diep in de huid. De lichte spray trekt snel in en is niet vet of plakkerig.

Voordelen volgens de Consumentenbond:

 • Biedt optimale bescherming
 • Is een duurzamere zonnebrand
 • Bevat geen allergenen

Kids Zonnespray SPF50+­­­
Biodermal zonnespray SPF 50+ voor kinderen met geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB-filters voor onmiddellijke bescherming is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid. De lichte formule is zeer water- en zandbestendig en kan zelfs worden aangebracht op een natte huid. Bevat het unieke Biodermal Triple Moist Complex: biedt direct intensieve en langdurige hydratatie tot diep in de huid. Parfumvrij. Dermatologisch getest.

Voordelen volgens de Consumentenbond:

 • Biedt optimale bescherming
 • Is een duurzamere zonnebrand
 • Bevat geen allergenen
 • Je verspilt weinig zonnebrand vanwege de handige verpakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *