2018 wordt het jaar van Het Dreambody Plan

Het nieuwe boek van succescoach Asja Tsachigova dat jou helpt je doelen te bereiken

Op 9 januari verschijnt het  het nieuwe boek van topcoach Asja Tsachigova: Het Dreambody Plan.  Dit praktische en inspirerende boek helpt je te ontdekken wat je wilt veranderen aan je lichaam en je doel ook daadwerkelijk te bereiken. Aan de hand van dit plan is het voor iedereen mogelijk om in korte tijd fantastische resultaten te behalen. Of je wilt afvallen of je gezondheid wilt verbeteren, dit compacte en doelgerichte boek helpt je om jouw dromen waar te maken. Met de hulp, kennis en praktische tips van Asja is een dreambody voor iedereen haalbaar. Naar verwachting wordt dit de bestseller van 2018.

Het beste van jezelf
Het boek is fris en overzichtelijk vormgegeven in een compleet 12 wekenplan. Als je het voedingsplan combineert met de bewegingsoefeningen en ook Asja’s andere tips op het gebied van mindset, motivatie en beauty ter harte neemt, dan boek je in korte tijd fantastische resultaten, en voel je je een ander mens. Wat duizenden andere vrouwen konden, kun jij ook! Binnen 12 weken zul je:

  • je gezond en fit voelen,
  • bruisen van energie,
  • afvallen en je ideale gewicht bereiken,
  • een mooi figuur en strakke buik creëren,
  • er jong en stralend uitzien.

Bonus
Als je Het Dreambody Plan gaat toepassen met als doel om af te vallen en er jonger uit te zien, dan gaat je gezondheid ook vooruit. Als je aan de slag gaat om je gezondheid te verbeteren, creëer je tegelijkertijd een strakker en jonger lichaam. Het maakt dus niet veel uit welk doel je jezelf stelt; met Het Dreambody Plan krijg je de tweede uitkomst er als bonus bij. Gratis en voor niets.

De dood in de ogen
Asja weet als geen ander hoe sterk het zelfherstellend vermogen van je lichaam kan zijn, als je de juiste levensstijl hanteert. Zij groeide op in het door oorlog geteisterde Grozny. In die periode raakte ze ernstig ziek en verzwakt. De juiste combinatie van voeding, ontspanning en beweging heeft destijds haar leven gered. 2 jaar geleden sloeg het noodlot opnieuw toe. Asja bleek een chronische vorm van de ziekte van Lyme te hebben. Na een periode waarin ze nog amper mobiel was, vocht ze zich weer terug, wederom waren voeding, ontspanning en beweging het antwoord. Op dit moment is ze sterker dan ooit en vastbesloten om zoveel mogelijk mensen te helpen om de gezondste en beste versie van hun lichaam te creeren. En zo is Het Dreambody Plan ontstaan.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Asja Tsachigova (1974) studeerde economie en management en behaalde daarna haar bachelor in fysiologie, voedingsleer en ziektepreventie. Sinds 1996 begeleidt ze in haar eigen praktijk mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen en publiceerde ze vijf succesvolle boeken, waarvan inmiddels bijna 40.000 exemplaren werden verkocht.

Het Dreambody  Plan | Asja Tsachigova | ISBN 978 94 005 0970 2 | € 20,- | A.W. Bruna Uitgevers | Verschijnt 9 janurai 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *