Vegan op z’n Italiaans

Dit boek bevat 60 recepten voor overheerlijke Italiaanse vegan gerechten, sommige modern, andere klassiek. Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu: Luna Trapani verwent met overheerlijk Italiaans vegan food. Puur en simpel.

De jonge Italiaans-Vlaamse kok ontwikkelt voortdurend nieuwe recepten met plantaardige ingredienten. Zij laat aan de hand van haar eigen foto’s zien dat Italiaanse veganista gerechten veel eenvoudiger te maken zijn dan de meesten denken. ‘Want’, zegt Luna,‘de Italiaanse keuken is sowieso al grotendeels gebaseerd op groenten.’

Luna Trapani (22 jaar) is een creatieve kok, geboren uit een Italiaanse vader en Belgische moeder. Ze heeft een eigen bar en Italiaans vegan restaurant in Antwerpen (Spritz). Veganista is haar eerste boek: de recepten en fotografie zijn beiden van haar hand.

[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]

Veganista. De Italiaanse plantaardige keuken | Luna Trapani | ISBN 978 90 8989 846 3 | 192 pagina’s | Gebonden | € 25,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *