Fitfair 2019 haalt het beste uit elke fitness fanatic

Twee dagen educatie, inspiratie en participatie voor alle (semi) professionals uit de fitness wereld

In de Jaarbeurs Utrecht vindt op 22 en 23 november Fitfair 2019 plaats: een tweedaagse kennis- en netwerkbeurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Tijdens deze derde editie van Fitfair delen onder anderen topsporters hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Daarnaast geven professionals uit de fitnesswereld inspirerende masterclasses voor fitness fanatics, sportschoolhouders en (personal) trainers.Het uitgebreide programma waar educatie, inspiratie en participatie centraal staan op een energieke beursvloermaakt Fitfair onderscheidend van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Uitgebreid programma
Ben je sportschoolhouder of personal trainer? We’ve got you covered! Tijdens Fitfair kun je inspiratie opdoen bij ruim tweehonderd masterclasses, business seminars en workouts, verdeeld over twintig state-of-the-art conferentiezalen. Van business masterclasses om de groei van je onderneming te stimuleren, tot een uitgebreid programma voor elke fitness fanatic met het doel het beste uit zichzelf te halen: Fitfair heeft het allemaal.

Fitfair voor ondernemers
Vrijdag 22 november ligt de focus op ondernemerschap. Over hoe je nog groter mag dromen en waar nieuwe, toepasbare formules worden gedeeld. Zo krijg je informatie over management, personeelszaken, off/online marketing en nog veel meer. Als fitness ondernemer ben je namelijk nooit uitgeleerd. Er is altijd genoeg om bij te sturen, te managen en om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Professionals uit de branche zullen je daar tijdens Fitfair bij helpen.

Inspirerende sprekers
Hoogtepunten uit het uitgebreide programma zijn lezingen van Dani Jašarevićen Lizzy Blijleven, de oprichters van Fitgirls. Samen inspireren zij talloze vrouwen om gezonder en bewuster te leven, door middel van een positieve mind set waar het uiterlijk niet mee telt. Ook Richard Bell is te gast die alles vertelt over de combinatie van mentale coaching en fysieke ontwikkeling, om zo tot ultieme resultaten te komen. Fitness model Menno Henselmans vertelt over de wetenschap achter een gezond en fit lichaam,en ook auteur en docent Chi L. Chiu (directeur van Chivo: kennisinstituut vitaliteit & leefstijl) presenteert meerdere seminars gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten .

Hoofdsponsoren
Tijdens Fitfair kunnen je kennis maken met tientallen merken uit de fitnesswereld. Hoofdsponsors van het evenement zijn Life Fitness, Matrix Fitness en Panatta. Deze leveranciers van hoogwaardige en professionele fitnessapparatuur hebben alle drie een grote stand op de beurs. Matrix Fitness host tevens een eigen zaal met een inspirerend programma speciaal voor ondernemers.

Overige informatie Fitfair 2019
Datum:                        vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019
Adres:                         Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Website:                      www.fitfairjaarbeurs.nl
Facebook:                   https://nl-nl.facebook.com/Fitfairofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *